Værksted

Autoriseret autoværksted i Hobro

God service bør altid være en selvfølge. Som autoriseret autoværksted gør vi alt, hvad der står i vores magt for at leve op til den tillid, du viser os ved at benytte dig af Bøje Larsen A/S.

Kundeservice og højt informationsniveau

Vores værkfører besidder en bred, faglig viden, og har i tillæg til sin mekanikeruddannelse uddannet sig til servicerådgiver. Sådan er du og din bil sikret den bedst tænkelige service, hvor vi sammen med dig finder frem til en løsning. Vi tager herunder afsæt i bilens alder og tilstand samt de antal kilometer, den har lagt bag sig. Når dette er på plads, vil en aftale altid være en aftale og du vil få besked, hvis nye omstændigheder dukker op under en reparation.

Uddannelse

EN MODERNE BIL KRÆVER ET VÆRKSTED MED DET MEST MODERNE UDSTYR, SAMT DE BEDST UDDANNEDE TEKNIKERE.

Så vores uddannede mekanikere har ydermere videreuddannet sig til teknikere, for at kunne bistå med en så fagspecifik viden og ekspertise inden for Suzuki som muligt. Alle kan desuden reparerer alle andre mærker.

Skadeservice

Får din bil en skade, klarer vi også gerne den for dig, vi takserer og reparerer din bil. Kan du ikke undvære din bil medens skaden udbedres, kan vi også stille en lånebil til rådighed.

Glasservice

Er ruden i din bil revnet, eller slået i stykket, klarer vi hurtigt en udskiftning. Har du blot fået et stenslag i ruden, kan vi reparere dette med specialværktøj. Også her søger vor værkfører for kontakt til forsikringsselskab, såfremt det ønskes.

Forskrifter, udstyr og reservedele

Service og reparation af bilen udføres efter fabrikkens forskrifter og med reservedele, som lever op til fabrikkens standarder, sådan bevarer bilen også sin fabriksgaranti. Vi råder over det nyeste udstyr, så vi er klædt på til at servicere nutidens biler. Det være sig elektroniske testere, firehjulsudmålere, røggastestere, bremseprøvestande med mere. For at sikre, at vores udstyr virker efter forskrifterne, kontrolleres det en gang årligt af Dansk Teknologisk Institut.

Åbningstider

Mandag – Torsdag 7.50 – 16.00
Fredag 7.50 – 15.00
Lørdag – Søndag Lukket