Om Bøje Larsen

Om os

I 1973 grundlagde Bøje Larsen firmaet med servicestation og autoværksted, BP Trekanten Hobro. I 1975 startede firmaet med forhandling af Toyota på adressen Randersvej 46-48 Hobro. I 1979 blev faciliteterne imidlertid for små, og forretningen flyttede til Randersvej 91 Hobro. Firmaet blev udvidet med cafeteria, samt ny biludstilling. Da motorvejen åbner i 1992, betød det, at der kom mindre kunder i cafeteriet, så i 1996 blev cafeteriet lukket og lagt til biludstillingen.

Efter 25 år som autoriseret Toyota forhandler, valgte importøren Toyota Danmark at omlægge forhandlernettet. Derfor stoppede vi som Toyota forhandler i 2000. Samme år skiftede vi bilmærke til Hyundai. I juni 2013 blev vi autoriseret SUZUKI forhandler. Samtidig stoppede vi med Hyundai forhandling og blev herefter indtil juni 2015 ved at være autoriseret Hyundai serviceværksted.

I forbindelse med at vi blev SUZUKI forhandler satte vi gang i en gennemgribende renovering af vores forretning, den blev vi færdige med i sensommeren 2014, det vil sige at vores forretning i dag fremstår som ny.

I vores bilhus servicerer og sælger vi i dag SUZUKI, men samtidig servicere vi alle øvrige bilmærker.

Vores medarbejdere er alle dedikerede til SUZUKI, og alle deltager løbede i forskellige SUZUKI kurser, inden for hver deres fag.

Hos os er kunden i centrum og vi gør hvad vi kan for at give kunden en god oplevelse. For 3. år i træk er vi blevet kåret som årets bedste forhandler af vores kunder.

Det er vi meget stolte af.   

Vi byder dig inden for til en god oplevelse, så velkommen til Bøje Larsen Biler A/S.